0886 622 305
atanasovadenitsa@abv.bg

Фризьорски салон за кучета Дог Стар

Фризьорски салон за кучета Дог Стар предлага широка гама груминг услуги за вашите четириноги любимци, подстригване на кучета, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на кокти, почистване на уши, Озоно и SPA терапии за кожа и козина, почистване на зъби без упойка с ултразвукова четка за зъби Emmi-pet. Всички услуги се извършват без упойка. При нас можете да намерите висококачествена козметика, четки, гребени, играчки, дрехи, лакомства , аксесоари, както и всичко необходимо за правилното отглеждане на вашия домашен любимец. 

Ние предлагаме коректно отношение с грижа към животните.

Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с поддръжката на козината на вашият най-добър приятел. Ще получите консултация за неговото правилно отглеждане и възпитание. Ще се постараем подстрижката да стане приятно изживяване, а не свързана със страх и стрес.

Фризьорски салон Дог Стар работи със всички породи НЕ агресивни кучета. Извършваме подстригване по стандарт или по желание на клиента. Часове за подстригване на кучета се запазват на телефон 088 66 22 305.

Повече за Фризьорски салон за кучета Дог Стар ще намерите ТУК